Service

Service
Techniclima Airconditioning hanteert een 24-uur service. (Deze service is alleen van toepassing voor klanten met een onderhoudscontract). Wij staan garant voor een snelle en deskundige service. Deze service geldt voor alle gerenommeerde merken en typen airconditioninginstallaties. Techniclima neemt de zorg van al uw installaties volledig van u over.

Onderhoud
Om de bedrijfszekerheid van de installatie te bevorderen, de levensduur te verlengen, storingen en bacteriƫle vorming te voorkomen, zijn service en onderhoud van groot belang. Een goed preventief onderhouds-programma zal uiteindelijk leiden tot besparing van kosten. U voldoet dan tevens aan de CFK-wetgeving, om de installaties op een aantal essentiƫle punten jaarlijks te laten controleren.

De hoogte van een door ons aangeboden onderhoudscontract wordt berekend op basis van het aantal binnendelen van uw installatie en wordt opmaat geleverd. Bij Techniclima bent u voor een vast bedrag per jaar verzekerd van onmiddellijke actie bij storingen en maak gebruik van de voordelen bij het afsluiten van een onderhoudscontract.