Service
Techniclima Airconditioning hanteert een 24-uur service.

Wij staan garant voor een snelle en deskundige service. Deze service geldt voor alle gerenommeerde merken en typen airconditioninginstallaties. Techniclima neemt de zorg van al uw installaties volledig van u over.

Onderhoud
Om de bedrijfszekerheid van de installatie te bevorderen, de levensduur te verlengen, storingen en bacteriŽle vorming te voorkomen, zijn service en onderhoud van groot belang. Een goed preventief onderhouds-programma zal uiteindelijk leiden tot besparing van kosten. U voldoet dan tevens aan de CFK-wetgeving, om de installaties op een aantal essentiŽle punten jaarlijks te laten controleren. 

De hoogte van een door ons aangeboden onderhoudscontract wordt berekend op basis van het aantal binnendelen van uw installatie en wordt opmaat geleverd. Sluit u direct na plaatsing een onderhoudscontract af dan ontvangt u het 1e jaar de volledige garantie en krijgt u in het  2e ,3e ,4e  en de 5e jaar garantie op onderdelen.
Bij Techniclima bent u voor een vast bedrag per jaar verzekerd van onmiddellijke actie bij storingen en maak gebruik van de voordelen bij het afsluiten van een onderhoudscontract.

Klik hier voor meer informatie over ons onderhoudsprogramma

Techniclima neemt de zorg van al uw installaties volledig van u over.